YoWindows prognoza za iPhone

Ovog tjedna na Appstoreu se pojavila aplikacija YoWindow, jedna od boljih vremenskih prognoza za iOS. YoWindow prikazuje vrlo točne podatke o trenutnom vremenu, kao i prognozu za idućih tjedan dana, koji se prikazuju animiranim pozadinama.

Što se tiče vremenske prognoze, ova aplikacija daje informacije o temperaturi, smjeru i brzini vjetra, vlažnosti i tlaku zraka, kao i količinu oblaka i oborina.

YoWindow za iOS podatke dobiva s yr.no (norveškog meteorološkoga instituta) i s National Weather Service iz SAD-a. Oba servisa daju pouzdane podatke o trenutnom vremenu, kao i prognozu vremena.

Naravno, za prikazivanje trenutnog stanja i prognoze potrebna je stalna Internet veza, dok u slučaju nedostupnosti Internet veze, aplikacija će prikazivati zadnje preuzete podatke.

U aplikaciji je moguće odabrati do 5 različitih gradova za prikaz, a može se odabrati imperijalni  ili metrički prikaz podatka.

Veličina YoWindow za iOS je oko 22 MB i može se preuzeti s Appstorea po cijeni od 0.76 €.

Podržani uređaji: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3, 4 i 5 generacija), iPod i Pad (iOS 4.3 ili noviji)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here