Weather underground wundermap

Weather Underground je, uz WeatherPro, trenutno najbolja aplikacija za prognozu vremena za Android uređaje. Osim vrlo točnih prognostičkih modela, najveća prednost ovog servisa je pregled podataka u stvarnom vremenu s 33 tisuće vremenskih stanica, koje su entuzijasti diljem svijeta postavili po svojim dvorovima, parkovima i krovovima.

Weather Underground  za Android

Nedavno je izašla nova aplikacija za Android uređaje koja osim podataka u aktualnom vremenu, nudi vremensku prognozu za slijedećih 10 dana, kao i mogućnost detaljne prognoze po satima za idući dan.

Aplikacija automatski detektira lokaciju korisnika i prikazuje aktualne vremenske podatke s najbliže vremenske stanice, a opcionalno moguće je i ručno odabrati vremensku stanicu s koje želite da primate podatke.

I sami korisnici aplikacije sami mogu prijaviti kakvo je vrijeme na njihovoj lokaciji ili prijaviti neku od vremenskih nepogoda.

Osim temperature zraka, Weather Underground aplikacija pokazuje kolika je mogućnost oborina, smjer i jačinu vjetra, vlažnost zraka, tlak zraka i rosište.

U statusnoj traci pametnog telefona ili tableta moguće je odabrati da se prikazuje lokacija i trenutna temperatura, kao i upozorenja Meteoalarma.  Kome smetaju obavijesti u statusnoj traci uređaja, mogu dodati  widgete na početni ekran.

aktualni vremenski podaci

Wundermap

Wundermap je karta koja osim podataka o temperaturi u vašem području ima mogućnost pregleda putem IR satelita, vremenskog radara a moguće je pogledati i slike s web kamera. Na karti moguće je zoomirati određenu lokaciju kako bi pogledali aktualno vrijeme na njoj.

Weather Underground  za Android možete preuzeti s Google Play trgovine, a jedina zamjerka nekima bi mogla biti što aplikacija nije u potpunosti lokalizirana na hrvatski jezik.

2 Komentara

  1. Komentiraj super je aplikacija ali da li postoji mogućnost da se onaj rengen stopala ikako makne.., jer toliko iritantan pout virusa jer zaklanja i veliku površinu na ionako malom ekranu, hvala i poz..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here