Facebook prognoza vremena

Još prije otprilike godinu dana Facebook je uveo karticu na kojoj se ispisuju trenutne informacije o vremenu ukoliko na trenutnoj lokaciji.

Sada ova društvena mreža odlazi korak dalje i uskoro uvodi detaljniju vremensku prognozu za sve svoje korisnike koja će biti integrirana i u mobilne aplikacije i u samu web stranicu.

Kada kliknete na karticu s vremenskim podacima, Facebook će vam pokazati prognozu vremena za u novom prozoru. Isto tako na mobilnim uređajima u hamburger izborniku biti će dodana opcija za ovu značajku.

Korisnici će moći pregledavati dnevnu prognozu, kao i prognozu vremena po satima, a moći će se odabrati prikaz temperature u stupnjevima Celzijevim ili Farenhajtima.

Sve informacije o vremenu koje će se prikazati Facebook prikuplja s The Weather Channel servisa,  dakle istog onog kojeg koristi Google za kartice u Google Now.

Prema tvrdnjama Facebookovih programera već 95% korisnika može koristiti njihovu vremensku prognozu, dok bi svi korisnici trebali dobiti ovu značajku do kraja ovog mjeseca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here