xiaomi redmi 3 pro dizajn i senzor otiska prsta

Mjesec dana nakon predstavljanja Xiaomi Mi5 tvrtka je predstavila model za manje zahtjevne korisnike pod nazivom Redmi 3 Pro koji kreće u prodaju od idućeg tjedna po cijeni od oko 140 US $ i to za početak u Kini.

No s obzirom da nekolicina domaćih web trgovina prodaju Xiaomi pametne telefone, postoji velika vjerojatnost da će i ovaj model se naći u njihovoj ponudi u slijedećih nekoliko tjedana pa vrijedi napisati riječ, dvije i o ovom pametnom telefonu.

Xiaomi Redmi 3 Pro ima 5 inčni HD (720p) ekran, a dolazi s solidnom 13 MP glavnom kamerom koja ima f/2.0 otvor blende i LED flash osvjetljenje. Poviše zaslona nalazi se 5 MP selfie kamera.

Qualcomm Snapdragon 616 soc i 3 GB radne memorije

Hardver telefona je osrednji – Qualcomm Snapdragon 616 chipset kakvog imamo u kod ranije predstavljenoga modela Xiaomi Redmi 3 , no PRO verzija ima 3 GB radne memorije. Za spremanje fotografija, glazbe, vide i dokumenta vlasnici će imati na raspolaganju 32 GB interne i do 128 GB SD memorije.

xiaomi redmi 3 pro dizajn i senzor otiska prsta

MIUI 7 sučelje, 4100 baterija i senzor otiska prsta

Telefon je baziran na MIUI 7 sučeljem koje je izvedeno iz  Android Lollipop OS-a, a jedna od boljih značajki uređaja je masivni kapacitet baterije od 4100 mAh. Po uzoru na jače modele i ovaj dolazi s senzorom otiska prsta smještenim na sredini stražnje plohe.

Redmi 3 Pro ima podršku za 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 i GPS konekcije, a podržava i dual-SIM. Kao većina novih Xiaomi pametnih telefona i Redmi 3 Pro dolazi u metalnom kućištu i sliči malo na iPhone 6.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here