Xiaomi Redmi 3 naprijed

Xiaomi je danas službeno predstavio Redmi 3 smartphone. Od ovog proizvođača smo prošle godine dobili više atraktivnih uređaja solidnih specifikacija po iznimno povoljnoj cijeni među kojima je i Xiaomi Redmi Note 2.

Redmi 3 je nasljednik modela Redmi 2, a radi se o super jeftinom telefonu koji će se prodavati po cijeni od oko 105 US $.

A evo što će budući vlasnici dobiti za spomenuti iznos. Redmi 3 dolazi s atraktivnim metalnim kućištem, a dizajnom podsjeća na iPhone 6s. 5 inčni zaslon ima rezoluciju 1280 x 720 px, a unutra se nalazi 64-bitni Snapdragon 616 chipset s octa core procesorom koji će biti ugrađivan brojne Android pametne telefone u tekućoj godini.

Memorija uključuje 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu i microSD utor za kratice do 128 GB. Redmi 3 ima podršku za dual-SIM, no kao kod još nekih kineskih telefona, korištenjem druge SIM kartice ostati ćete bez podrške za microSD jer se koristi isti utor.

Xiaomi Redmi 3 – 13 MP kamera i 4100 mAh baterija

Setup kamera uključuje 13 megapisklenu kameru na stražnjoj strani uređaja i 5 MP prednju kameru. Otvor blende na stražnjoj kameri je f/2.0, dok prednja kamera ima f/2.2 otvor blende.

Xiaomi Redmi 3 straga

Jedan od glavnih aduta ovog telefona je moćna baterija od čak 4100 mAh, a znatno veći kapacitet baterije i nije previše utjecao na dimenzije uređaja koje su 139.3 x69.6 x 8.5 mm.

Xiaomi Redmi 3 kreće u prodaju od sutra i to u Kini  u trgovinama Tmall and Mi.com, dok informacije o globalnoj dostupnosti uređaja trenutno nisu poznate. Dodajmo još da će kupci moći odabrati crnu, zlatnu ili srebrnu varijantu smartphonea.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here