Windows 10 Logotip crveni

Od izlaska Windowsa 10 je prošlo nešto više od mjesec dana i u to vrijeme korisnici su primili već nekoliko sigurnosnih ažuriranja i ispravaka raznih bugova.

Prva prava velika nadogradnja nove verzije Windowsa bi trebala izaći tijekom studenog, kada bi korisnici trebali dobiti i neke nove značajke unutar Windowsa.

Edge web preglednik bi trebao dobiti podršku za dodatke (ekstenzije), a očekuje se i uvođenje nove aplikacije za dopisivanje, donosi Winbeta.

Trenutno je ova nadogradnja poznata pod nazivom Threshold 2 iako već kruže informacije da bi se mogla zvati „Windows 10 November Update“.Iako je bilo govora kako će Windows 10 Threshold 2 izaći tijekom listopada, očito Microsoft treba nešto više vremena dok ne uvede nove značajke.

Osim Threshold nadogradnja, Microsoft će za Windowse 10 izdavati i Redstone nadogradnje sustava, a prva bi trebala izaći iduće godine. Očekuje se da bi tijekom 2016. trebale izaći dvije takve nadogradnje, jedna u proljeće a jedna u jesen. Redstone bi trebao donijeti podršku za novi hardware i donijeti još veće promjene u Windowse 10.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here