Whatsapp na pametnom telefonu

Izašla je nova verzija WhatsAppa jedne od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje. Nakon što je prije par tjedana WhatsApp ukinuo pretplatu, sada nas očekuju neke nove značajke u aplikaciji.

Najnovija verzija nudi mogućnost integracije s Google Disk cloud servisom. Na ovaj način možete pohraniti vaše razgovore i, ukoliko ste prešli na novi uređaj, prebaciti sve razgovore i multimedijalne datoteke na drugi pametni telefon ili tablet.

Automatska izrada sigurnosne kopije na Google Disk

Ova opcija se nalazi unutar glavnog izbornika postavki pod stavkom „Razgovori i pozivi“. Unutar toga se nalazi stavka sigurnosna kopija razgovora gdje se može podesiti da WhatsApp backupira podatke na Google Disk. Za one koji su lijeni to ručno raditi, aplikacija nudi i automatsku izradu sigurnosne kopije jednom dnevno, tjedno ili mjesečno.

100 novih emojia

WhatsApp za Android je uveo i preko 100 novih emojia koji su dostupni na svim kompatibilnim uređajima. Službena lista promjena navodi i da su uvedeni su i neki novi jezici, a možda najbitnije od svega da je aplikacija sada u potpunosti kompatibilna s Android 6.0 Marshmallow dozvolama, pa će svaki korisnik moći odrediti čemu će sve WhatsApp moći pristupiti.

Ukoliko još nemate ovu popularnu aplikaciju, istu možete preuzeti iz Google Play trgovine ili preuzeti .apk datoteku. Za instalaciju dovoljno je imati bilo kakav uređaj s Android 2.1 ili novijim operativnim sustavom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here