whatsapp ikone

Meta je nedavno izbacila novu WhatsApp desktop aplikaciju za Windowse, a radi se na razvoju takve aplikacije i za Mac OS.

Do sada su korisnici ove popularne aplikacije na računalima mogli koristiti web aplikaciju (WhatsApp Web) ili web baziranu desktop aplikaciju (WhatsApp Desktop). Kako bi unaprijedili korisničko iskustvo sada je izdana i Windows aplikacija bazirana na Microsoftovoj tehnologiji.  Zahvaljujući ovome aplikacija bi trebala biti osjetno brža i responizivnija.

Dizajn je donekle izmijenjen u usporedbi s prethodnom verzijom aplikacije, no ne pretjerano. Najveća promjena je to što više nećete morati imati stalno pokrenutu WhatsApp aplikaciju na vašem mobilnom telefonu.

Uz ovo WhatsApp je uveo podršku za više uređaja. Sada je moguće povezati do četiri različita uređaja s vašim WhatsApp računom bez uporabe telefona, dok se istovremeno zadržala i „end to end” enkripcija.

Za korištenje nove WhatsApp Desktop App za Windowse potrebno ju je preuzeti iz Microsoft trgovine na vašem računalu. Zatim otvorite aplikaciju na vašem telefonu. U postavkama pod povezani uređaji povežite WhatsApp Desktop aplikaciju putem QR koda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here