WhatsApp logotip

Nove verzija WhatsApp aplikacije za Android uvodi nekoliko poboljšanja uključujući i povećanje limita prilikom slanja slika.

Iako je većini dosadašnji limit od 30 slika po poruci bio više nego dovoljan, no nekima ni to nije bilo dovoljno. Tako će se sada putem WhatsAppa moći poslati do 100 slika odjednom, a isto vrijedi i za videa.

Nova značajka je dodana i opisima dokumenta koje šaljete putem aplikacije. Do sada je te opise bilo moguće dodati samo u slike i videa. Sada će korisnici moći dodati opise dokumenta kojeg šalju kako u privatnim tako i u grupnim razgovorima.

WhatsApp će podržavati i dulje opise grupa. Trenutno grupe mogu imati 25 znakova u naslovu i do 512 znakova u opisu, a sada će i ti limiti biti povećani.

Trenutno nema govora da će ove promjene biti uključene i u iOS verziji. Uskoro se povećava limit s 100 MB na 2 GB za slanje kriptiranih datoteka na Android uređajima, no ova značajka nije dostupna na iOS-u. Ova opcija je već dostupna odabranoj grupi beta testera.

Također, uskoro bi se putem WhatAppa trebale moći i poslati fotografije u originalnoj kvaliteti. Do sada su one bile komprimirane. Ova značajka bi trebala biti dostupna i na desktop aplikaciji tako da ćete putem računala uskoro moći slati slike visoke razlučivosti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here