PhotoWand sučelje

PhotoWand je besplatna aplikacija za Windows 8.1 operativni sustav, koja unatoč tome što ne može zamijeniti naprednije desktop programe, može poslužiti za brzinsko uređivanje slika i fotografija koristeći miša, ali i koristeći dodirni zaslon ukoliko ga uređaj posjeduje.

Alati za uređivanje slika

PhotoWand sadrži nekoliko osnovnih alata za poboljšavanje kvalitete snimljenih fotografija, poput izrezivanja dijela fotografije, podešavanja oštrine, svjetline, kontrasta ili dodavanje foto-filtra.

Po svojim mogućnostima ali i sučelju PhotoWand je vrlo sličan alatu za poboljšavanje fotografija unutar Google+ društvene mreže.

Tu su neki efekti poput negativa, crno-bijele fotografije, efekt ulja na platnu i sl. Efekti nisu samo predefinirani već se uz pomoć klizača može podesiti željeni nivo efekta. Osim navedenog, na slike se mogu dodati razni okviri ili clipart naljepnice.

Na lijevoj strani se nalazi izbornik koji prikazuje sve do sada dodane efekte na neku sliku, a tu su i Undo, Redo i Reset opcije. Završeni radovi mogu se dijeliti putem Facebooka. Iako su u aplikaciji pojavljuje opcija za kolaž, ona je ustvari poveznica za preuzimanje skroz druge aplikacije u Windows Store-u. Svi koji imaju gore navedeni operativni sustav i žele isprobati PhotoWand, aplikaciju mogu preuzeti u Windows trgovini aplikacija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here