Xperia Z3 + Boje

Sony je predstavio Xperia Z3+ model (E6553), kao i njenu dual-SIM izvedenicu Xperia Z3+ Dual (E6533). Radi se o istom modelu koji se u Japanu prodaje pod nazivom Xperia Z4, dok će se na ostalim tržištima prodavati pod novim nazivom.

Xperia Z3+ je nešto tanja u odnosu na Z3 model i koji gram lakša. Ukupno gledajući radi se tek o manjem unaprjeđenju tehničkih specifikacija, tako da će rijetki vlasnici Z3 modela se odlučiti nadograditi na noviju generaciju.

Za sve one koji nisu upoznati s specifikacijama Xperije Z3+ odnosno Z4, one su slijedeće:

Dijagonala zaslona je 5.2 inča, rezolucije  1080p što daje 424 PPI. Ispod poklopca je 64-bitni Qualcomm Snapdragon 810 chipset kojeg koristi i LG G Flex2 i HTC One M9 s četverojezgrenim procesorom na 2.5 GHz.

Ostale specifikacije uključuju 3GB RAM-a, 20.7MP kameru s Exmor RS senzorom i 5.1MP Exmor R prednju kameru.

Xperia Z3+ posjeduje IP65/IP68 certifikate koji jamče otpornost na vodu i prašinu, no USB utori nemaju kapice, pa nećete morati brinuti dali su svi utori dobro „zabrtvljeni“ kao što je to bio slučaj s starijim Xperijama prije nego što se uređaj uroni u vodu.

Sony Xperia Z3 + Bakrena verzija

Sony tvrdi da se trajanje baterije ne bi smjelo promijeniti u odnosu Sony Xperia Z3 model, unatoč što Z3+ ima bateriju manjeg kapaciteta – 2930mAh.

Ukupne dimenzije su 46.3 x 71.9 x 6.9 mm, a težina 144 grama. Globalna prodaja kreće idući mjesec, a kupci će moći odabrati između crne, bijele, bakrene i zelene verzije uređaja, objavljeno je na Xperia Blogu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here