Sony Xperia T

Sony Xperia T je najnoviji model iz Xperia serije mobilnih uređaja,  a iz Sony-a su najavili kako će ovaj uređaj se na tržištu naći u idućih nekoliko tjedana, dok će kasnije ove godine na tržište izaći i modeli  Xperia V i  Xperia J.

Sony Xperia T  – Specifikacije

Zaslon Xperije T je diagonale 4.55“ rezolucije 720 x 1280 px. Uređaj dolazi s dvojezgrenom Qualcommov MSM8260A Snapdragon procesorom na 1.5 GHz. Od ostalih karakteristika svakako valja izdvojiti kameru od 13 MP, a uređaj je opremljen i prednjom kamerom od 1.3 MP.

Za pohranu podataka Xperia T ima 16 GB (proširivo s microSD karticom do 32 GB) i 1 GB radne memorije. Uređaj dolazi s instaliranim Android 4.0.4 ICS operativnim sustavom. Baterija je kapaciteta 1850 mAh što omogućava 7 sati za razgovore i 450 sati u stand-by modu.

Dizajn

Ovaj uređaj će dolaziti u 3 boje – crnoj, sivoj i srebrnoj. Na prednjoj strani se nalazi zaslon bez ikakvih tipki, jer kod ovoga modela su sve tipke softwareske.

Za razliku od svojih prijašnjih modela kod kojih je pozadina uređaja bila od plastike, kod ovoga stražnji poklopac ima gumenu teksturu, tako da uređaj nije klizav i dobro stoji u dlanu.

Iz Sony-a još nisu najavili cijenu uređaja, koja bi trebala biti nešto niža od konkurentskih Samsung Galaxy S3 i HTC One X jer ovaj model ima dvojezgreni procesor dok navedeni modeli imaju četverojezgreni.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here