Galaxy S3

Samsung je nedavno na tržište izdao svoj novi android  smartphone I9300 Galaxy S 3,
Samsung Galaxy S3 je opremljen je Super AMOLED ekranom osjetljivom na dodir veličine 4,8 inča s 16M boja, Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 procesorom, 1 GB RAM-a i 8 megapikselnom kamerom.

Još prije izlaska ovog smartphonea bilo je preko 10 milijuna predbilježbi na uređaj. Uređaj je na tržištu dostupan u dvije boje sivo-plavoj i bijeloj, a kućište je sastavljeno od brušenog polikarbonata tako da uređaj teži samo 133 g.

Uređaj je opremljen  Gorilla Glass 2 ekranom koji je otporan na ogrebotine, rezolucije 1280 x 720 piksela , a svojom veličinom se približava veličini tableta, tako da i gledanje filmova na zaslonu ovog mobitela postaje realnost.

S svojom kamerom 8 megapiksela je moguće osim kvalitetnih fotografija snimiti  i video zapise od 1080p.  Samsung Galaxy S3 dolazi s  2100mAH baterijom što ne čudi s obzirom da je uređaj dosta zahtjevan. U uređaj je moguće ugraditi i microSD karticu do 16 GB kapaciteta.

Samsung Galaxy S3 je trenutno jedan od najboljih pametnih telefona na tržištu i predstavlja konkurenciju HTC One X i iPhone-u 4S. Kod nas se kao slobodan aparat uređaj može kupiti po cijeni od 5000 kn.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here