Sony Xperia M4 Aqua je nasljednik prošlogodišnjeg modela M2 Aqua, a radi se o Android pametnom telefonu srednje klase koji ima nekoliko značajki uređaja iz visoke klase.

Xperia M4 Aqua je predstavljana na Mobile World Congressu 2015 u Barceloni istovremeno s novim Xperia Z4 tabletom, dok se Xperia Z4 smartphone očekuje ovog ljeta.

Uređaj ima 5 inčni zaslon HD rezolucije napravljen s IPS matricom. Unutra se nalazi Qualcomm 64-bitni Snapdragon 615 chipset i procesor s 8 jezgri, 2 GB radne memorije, 2400 mAh baterija koja bi trebala trajati do 2 dana uz pomoć stamina moda,  13 MP kamera s Exmor RS senzorom, 5 MP prednja kamera. Tu i je i 16 GB interne memorije za pohranu slika, videa i podataka kao i podrška za LTE mreže.

Xperia M4 Aqua ima IP65/IP68 certifikat, dakle osim otpornosti na prašinu, uređaj se može koristiti i pod vodom do 1.5 m dubine.

Dobra vijest je što M4 Aqua dolazi s novom verzijom Androida Lollipop, a cijena i nije tako mala i iznosi 300 €, koliko će koštati sim free verzija na europskim tržištima.

Više informacija o smartphoneu možete naći na Sonyjevoj stranici.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here