Xperia z3 crna verzija

Osim novog flagshipa Xperia Z3 i njegove manje verzije Z3 Compact, Sony je na ovogodišnji IFA sajam donio i jedan model namijenjen low-budget tržišnom segmentu, odnosno koji će biti mnogo jeftiniji od Z modela.

Sony Xperia E3 – značajke

Prema fotografijama ovog uređaja može se reći na Xpeira E3 sigurno nije najružniji smartphone, no dizajn je mnogo gori u odnosu na Z seriju. Dijagonala zaslona je 4.5 inča rezolucije  480 x 854 px. U srcu uređaja se nalazi 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon i 1 GB radne memorije.

Ogroman problem je samo 4 GB interne memorije, tako da vlasnici će imati nešto više od 1 GB prostora za instalaciju aplikacija. Srećom, memorija se može proširiti putem SD kartica.

Xperia E3 dolazi s aktualnim Android 4.4.2 KitKat, a podržava spajanje na fitness narukvice. Za razliku od prijašnjeg modela E1 koji je imao izmjenjivu bateriju, Xperia E3 ima neizmjenjivu bateriju kapaciteta 2330 mAh, kao i podršku za LTE konekciju što je rijetkost kod uređaja u ovom segmentu.

Od ostalih karakteristika treba izdvajamo 5 MP glavnu kameru i prednju kameru VGA kvalitete.

Pametni telefon kreće u prodaju krajem ovog mjeseca, a na nekim tržištima će se prodavati i dual-SIM verzija uređaja. Iako je Sony u svojim službenim materijalima naveo vrlo povoljnu cijenu kao glavni adut Xperije Z3, ona još uvijek nije poznata.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here