Sony Xperia C3 boje

Sony Xperia C3 će biti odličan izbor svim fanovima „Selfie“ fotografija. I sam proizvođač tvrdi da je ovo najbolji „Selfie“ smartphone na tržištu jer je opremljen s 5 MP prednjom kamerom s širokokutnim objektivom. Osim ovoga, prednja kamera ima i soft flash osvjetljenje kako bi lako mogli snimati sami sebe čak i u mraku.

Kako bi kvaliteta fotografija bila na visokoj razni, Sony Xperia C3 je opremljena s Superior Auto modom koji upravlja s HDR i LED flash osvjetljenjem i automatski podešava postavke na optimum.

C3 je opremljena i s nekoliko aplikacija za upravljanje kamerom, kao i softwareom za dodavanje efekata i filtra na fotografije. S uređajem dolaze instalirane neke poznate, ali i manje poznate aplikacije – Timeshift-burst, Picture effects, Movie Creator, Social live Sweep Panorama i Vine.

Sony Xperia C3 – Značajke

Xperia C3 ima i stražnju 8 MP kameru s Exmor RS senzorom koji se nalazi i na skupljim modelima iz Xperia serije. Ostatak hardwarea je sasvim solidan – 5.5“ dodirni zaslon s BRAVIA tehnologijom HD rezolucije, 1.2 GHz Snapdragon četverojezgreni procesor i 1 GB radne memorije. Tu je i 8 GB interne memorije kao i podrška za microSD kartice do 32 GB.

Osim standardnih opcija za spajanje (Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS) tu je i podrška za 4G LTE mreže. Baterija ima kapacitet 2500mAh i trebala bi izdržati do 30 sati razgovora, odnosno preko 1000 sati u stand-by modu. Uređaj dolazi s najnovijom verzijom Androida KitKat.

Sony Xperia C3 kreće u prodaju idući mjesec, a kupci će moći odabrati između crne, bijele i boje metvice (plavo-zelene) varijante.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here