Snapchat Multi-Snap i bojanje dijela videa

Snapchat kako bi držao korak s popularnim Instagramom mora uvoditi nove inovacije u aplikaciju. Jedna od tih novina je uvođenje nove značajke pod nazivom Multi-Snap koja omogućava spajanje do šest videozapisa od kojih svaki može trajati do 10 sekundi. Do sada je bilo moguće objaviti video maksimalnog trajanja do 10 sekundi, a na ovaj način će se moći objaviti i jednominutni video.

Kako bi se aktivirala Multi-Snap opcija potrebno je držati dugme za snimanje onoliko koliko želimo da traje video. Snapchat će zatim spojiti do šest takvih segmenta u jednu cjelinu koja se onda može podijeliti s pratiteljima. Određeni segmenti mogu biti i izbrisani kako ne bi bili dodani u finalni uradak.

Osim navedene značajke, novina u Snapchatu je i Tint Brush alat koji služi za bojanje određenog dijela fotografije ili videa odabranom bojom. Dovoljno je označiti dio koje se želi obojiti i odabrati željenu boju, a aplikacija će putem algoritma sama prepoznati što se točno želi obojati.

Obje ove značajke su već dostupne na iOS verziji Snapchata, dok se njihovo uvođenje u Android aplikaciju očekuje uskoro.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here