Slimcleaner održavanje sustava

SlimCleaner Free je malen, no vrlo moćan alat za održavanje Windowsa i uz CCleaner je jedan od najpopularnijih besplatnih programa za ovu namjenu.

SlimCleaner  Alati

Alat Cleaner služi za uklanjanje raznih nepotrebnih datoteka koje su se nakupile na računalu kao i za čišćenje nepotrebnih stavki iz Windows registra. Optimize služi za podešavanje programa koji se podižu prilikom pokretanja Windowsa.

Slijedeći alat je Software, koji je u biti integrirani uninstaller programa.  U kratici Browsers moguće je podesiti zadanu stranicu za sve instaliranje preglednike, kao i ukloniti dodatke u web preglednicima. Ova opcija dobro dođe za uklanjanje alatnih traki koje imaju naviku se instalirati u web preglednike bez dopuštenja korisnika. Podržani su najpopularniji web preglednici – Internet Explorer, Firefox, Chrome, Operea i Safari.

Disk Tools je skupina alata namijenjenih provjeri stanja čvrstog diska, trajno uklanjanje datoteka i defragmentaciju diska.

Windows Tools je kratica prema najpopularnijim Windows alatima (Device Manager, Windows update, Windows računi, Disk defragmenter, vraćanje sustava…)

Hijackog je alat koji izrađuje .txt log datoteku s svim stavkama koje se pokreću prilikom pokretanja Windowsa.

Svi alati u SlimCleaneru imaju integriran sustav ocjenjivanja – Community Rating, kao i dodatne informacije poput komentara, razloga za uklanjanje, razloga za ostavljanje, ukupnog ocjena koje se mogu pregledati putem kratice „More info“.

Instalacijska datoteka ovog programa se može preuzeti s CNETove stranice, a podržani operativni sustavi Windows 8, 7, Vista i XP.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here