Driver booster 3 glavni prozor

Ne možete pronaći željeni upravljački program za komponentu u vašem računalu ili želite imati redovito ažurirane drivere kako bi izvukli maksimum iz svakog komada hadrvera? Nema problema u pomoć stiže Driver Booster program koji je kreiran baš za tu namjenu.

Program je razvio IObit tvrtka koja je napravila čitav niz alata za sigurnost i održavanje operativnih sustava među kojima je i Advanced SystemCare.

Driver Booster u dva oblika – free i PRO i većini će biti dovoljna ova prva besplatna verzija. Program je iznimno jednostavan za korištenje, nakon pokretanja dovoljno je s opcijom „Scan Now“ skenirati sustav u potrazi za zastarjelim driverima i nakon nekoliko minuta oni će se izlistati u glavnom prozoru.

Potom s opcijom „Update nowažuriramo zastarjeli driver i to je to. Besplatna verzija nema mogućnost grupnog ažuriranja svih upravljačkih programa, već moramo ažuriranje pokrenuti ručno.

Nakon završetka procesa svakako se preporuča reset sustava, a dobro je imati i uključen Windows restore, ako nešto pođe po zlu i pojedina komponenta ne reagira ispravno, možete vratiti sustav prije ažuriranja. Točku vraćanja (restore point) može napraviti i sam program.

Driver Booster 3 podržava Windows XP i novije verzije Microsoftovog operativnog sustava uključujuću i najnovije Windowse 10, a program sadrži bazu od nekoliko tisuća upravljačkih programa.

Naravno, za korištenje programa potrebno je imati internet vezu tako da driver za LAN ili Wireless morate sami instalirati prije nego što pokrenete Driver Booster. Program možete preuzeti ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here