Undelete 360 sučelje programa

Undelete 360 je besplatan program za vraćanje slučajno ili namjeno izbrisanih datoteka s računala. Program može vratiti podatke s hard diska, USB stickova, SD kartica i ostalih uređaja za pohranu.

Kao i Recuva i ovaj program nije svemoćan, no ništa vas ne košta s njim pokušati vratiti izgubljeni file. Obično se izbrisane datoteke mogu vratiti ako sustav nije prebrisao s novijim.

Programom se mogu koristiti i početnici, dovoljno je odabrati koji uređaj, disk ili patriciju diska želite skenirati i putem opcije „start now“ započeti potragu za izgubljenim datotekama. Samo sučelje podsjeća malo na ono iz Microsoft Officea zahvaljujući ribbon karticama u kojima su smještene opcije programa.

Nakon završetka skenirana s lijeve strane se nalazi traka izbornika s pronađenim datotekama podijeljenim po tipovima, dok se u sredini nalaze pronađene datoteke koje su izbrisane. Mogu se vratiti samo dokumenti koji nisu prebrisani, a oni koji su prebrisani imaju oznaku „overwritten“.

Kada i ako pronađete željeni file koji želite vratiti označite ga i kliknete na opciju „Recover“ nakon čega odaberete direktorij na vašem računalu u koji želite vratiti datoteku.

Undelete 360 podržave razne tipove datoteka kao što su DOC, XLS, RTF, zatim video i audio formate AVI, MP3, WAV, WMA, MPG, MOV, AS i slikovne formate JPEG, JPG, PNG, BMP, GIF, TIF.

Program osim standardne verzije dolazi i u portable obliku i možete ga preuzeti s ovih poveznica:
Undelete 360  Full
Undelete 360 2.16.26 Portable

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here