PowerAMP   je trenutno najpopularnija aplikacija za reprodukciju glazbe na Android mobilnim uređajima.

Iako svi Android uređaji dolaze s ugrađenom aplikacijom za ovu namjenu, PowerAMP  korisnicima nudi mnogo više mogućnosti.

Aplikacija je po opcijama dosta slična PlayerPro Music Player-u, dakle i ovdje korisnici imaju na raspolaganju sortiranje naslova prema izvođačima, albumima, žanrovima i mapama na kartici, dok se naslovnice albuma (album art) preuzimaju s interneta (ukoliko nisu uključene u samu datoteku).

Samo sučelje je napravljeno izvanredno, stilski s mnogo dodatnih opcija, koje su uvijek lako dostupne. Jedna od njih je i veliki ekvilajzer za podešavanje reprodukcije koji uključuje i već par predefiniranih postavki (Classic, Full Bas,Rock, Dance…).

Podržani formati reporodukcije su: mp3, mp4, ogg, wma, flac, wav, ape, wv, tta, mpc i aiff

PowerAMP radi na svim Android 2.1 i novijim uređajima a cijena aplikacije je 2.50 $. Prije kupnje svakako preporučujemo probnu verziju koja se može naći na Google play trgovini, gdje je moguće naći i brojne skinove.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here