Iako uređaji s Android operativnim sustavom u pravilu imaju ugrađenu aplikaciju za sviranje glazbenih datoteka, na Google Play trogovini postoji nemali broj aplikacija za tu namjenu.

PlayerPro Music Player je upravo jedna od njih i trenutno je među najpopularnijim sviračima glazbe za Android uređaje. Podržani formati glazbe su: mp3, ogg, flac, wma, wav, m4a, mp4

Samo sučelje aplikacije nije revolucionarno, ali je pregledno i lako za korištenje. Na vrhu se nalazi izbornik četiri načina pretraživanja glazbe: po albumima, po izvođačima, po žanru glazbe i po mapama. U tom izborniku je još smještena i opcija izrade vlastite „playliste“. U sredini se nalazi album art odabrane pjeme, izvođača ili albuma.

PlayerPro Music Player prikazuje album art prilikom pregledavanja/ izvođenje glazbe, bilo iz same glazbene datoteke, bilo prikupljajući podatke s interneta, a postoji mogućnost postavljanja i vlastite slike za album art.

Aplikacija je bogata i dodatnim opcijama poput ispisivanja stihova,informacija o glazbeniku, dijeljenja glazbenih datoteka putem bluetootha ili cloud servisa, ocjenjivanja pjesama. Naravno, tu je i odličan ekvilajzer  kako bi svaki korisnik mogao odabrati vlastite postavke za reprodukciju.

PlayerPro Music Player dolazi s par widgeta različitih veličina (4×1, 2×2, 3×3, 4×4, 4×2), a s Google play trgovine je moguće i besplatno preuzeti dodatne skinove za aplikaciju. Cijena aplikacije je 5 $.

Player Pro Sučelje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here