Google Play music screenshot

Googleov glazbeni servis Google Play Music je od danas dostupan u Hrvatskoj, kao i u još nekoliko europskih država – Bjelorusiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Cipru, Estoniji, Islandu, Latviji, Litvi, Makedoniji, Malti, Rumunjskoj i Sloveniji.

Google Play music screenshot

Google Play Music cijene

Posjetitelji servisa iz ovih država imaju od danas mogućnost kupnje glazbe putem Google Play Musica po vrlo povoljnim cijenama. Cijene variraju no kreću se uglavnom od 1 US $ po pjesmi do 10ak US $ za album. Osim navedenog ovaj servis svim korisnicima omogućava i pristup putem pretplatničkog modela za 10 US $ / mjesečno.

Google Play Music servis korisnicima nudi streamanje i preuzimanje glazbe na svoje uređaje, mogućnost kreiranja vlastitih lista za reprodukciju glazbe, kao i mogućnost njenog dijeljenja. Osim navedenog korisnici mogu uploadati vlastitu glazbu preuzetu s drugih izvora u ovaj glazbeni servis.

Usluga je u svijetu dostupna još od 2011 godine, a mi smo morali čekati tri godine da Google Play Music postane dostupan i u našoj državi. Google je već ranije ove godine omogućio Google Play Movies uslugu za preuzimanje filmova u našoj državi, no još uvijek čekamo da i mi u Hrvatskoj dobijemo mogućnost pristupa na Google Play Books, kao i mogućnost kupnje uređaja putem Play trgovine.
Google Play Music možete isprobati potpuno besplatno na 30 dana putem vašeg računala, Android ili iOS pametnog telefona ili tableta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here