Složi slagalicu Tele2

Početkom ljeta naši mobilni operatori predstavljaju nove tarife za nadolazeće mjesece. Nakon što je Tele2 predstavio nove tarife kraj travnja i prvi uveo neograničeni mobilni internet, sada stižu nove tarife i za bonaše.

Od novih tarifa valja istaknuti onu koja za 69 kuna mjesečno sadrži 200 minuta i/ili SMS-ova i 5 GB internet prometa. Trajanje ove tarife je 30 dana.

Tele2 korisnici bonova mogu koristiti i novu slagalicu za tarife i sami odabrati između 1GB i 5GB podatkovnog prometa u paketu s 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova te 1GB,  5GB ili jedinstvenih BEZBROJ GB u kombinaciji sa čak 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Sve tarife u trajanju su od 30 dana

Osim navedenog, tvrtka osim pretplatnicima i bonašima sada nudi neograničeni mobilni internet u tarifi BEZBROJ GB koja u kombinaciji s 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova košta 249 kn mjesečno.

Više o novim Tele2 tarifama za korisnike bonova pročitajte u objavi za medije:

TELE2 PREDSTAVIO NOVE TARIFE ZA KORISNIKE BONOVA: OD SADA BEZ NAKNADE ZA USPOSTAVU POZIVA I UZ POTPUNU KONTROLU POTROŠNJE INTERNETA

Tele2 je predstavio novi i poboljšani portfelj tarifa za korisnike bonova od kojih se posebno ističe tarifa koja traje 30 dana i koja za samo 69 kn mjesečno sadrži 5 GB podatkovnog prometa i 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Na ovaj način s fleksibilnošću tarifa dobivena je najbolja ponuda i u podatkovnom prometu i u minutama ili SMS-u. U Tele2 slagalici za bonaše korisnici sada mogu birati između 1GB i 5GB podatkovnog prometa u paketu s 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova te 1GB, 5GB ili jedinstvenih BEZBROJ GB u kombinaciji sa čak 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Sve tarife u trajanju su od 30 dana.

Osvježeni portfelj Tele2 za korisnike bonova rezultat je stalnog osluškivanja potreba tržišta i želja korisnika da i u segmentu tarifa za korisnike bonova imaju maksimalnu vrijednost za novac te cjelovito korisničko iskustvo.

Jedini neograničeni Internet za korisnike bonova u Hrvatskoj

Isto tako, nakon uvođenja neograničenog interneta za privatne i poslovne pretplatnike, iz Tele2 dobre vijesti stižu i bonašima, jer Tele2 u podatkovnom paketu BEZBROJ GB jedini u Hrvatskoj sada omogućuje neograničeni internet i korisnicima na bonove. Podatkovni paket BEZBROJ GB moguće je kombinirati uz 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova po cijeni od 249 kn mjesečno. 

Kontrola potrošnje interneta i ukidanje naknade za uspostavu poziva i za bonaše

Novim tarifama Tele2 je osigurao potpunu kontrolu troškova (data blocking) jer korisnici nakon potrošenog podatkovnog paketa mogu odabrati najpovoljniji nastavak surfanja, pa više nama potrebe za potragom za free wifi-em. Ukidanje naknade za uspostavu poziva od sada se odnosi i na tarife za korisnike bonova, a kontrolom potrošnje onemogućeno je stvaranje neželjenih troškova.

 

Obračunska jedinica sekunda

Promjenom obračunske jedinice s minute na sekundu osigurano je da za uplaćeni novac razgovori traju duže.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here