Nokia 3310 crna, crvena, žuta i siva

Nakon 17 godina od izlaska Nokia 3310, na MWC 2017 je predstavljena nova verzija ovog mega popularnog telefona.

Tvrtka HMD Global, koja je već predstavila Nokia 6 smartfon, u Barceloni je premijerno prikazala Nokiu 3310 koja po dizajnu podsjeća na svoju prethodnicu, uz neka poboljšanja.

Što može nova Nokia 3310?

Naravno, ne radi se o pametnom telefonu, no evo za što možete koristiti ovaj mobitel. Kao prvo i najosnovnije za govorne pozive i slanje / primanje SMS poruka, za fotografiranje zahvaljujući 2MP kameri, za slušanje FM radija, za korištenje kalkulatora, za slušanje glazbe s telefona no i za surfanje internetom.

Pojam surfanje internetom se odnosi na pregledavanje stranica putem Opera mini web preglednika na 2.5G mobilnim mrežama. Dakle, 3G nije podržan pa surfanje bi na novoj Nokiji 3310 moglo biti malo usporeno.

I na kraju redizajnirani mobitel dolazi i s novom verzijom popularne Snake igre koja je bila jedan od razloga zašto se ovaj telefon svojedobno i naveliko prodavao. Naravno, i ova verzija 3310 ima super izdržljivu bateriju za koju HMD Global tvrdi da će trajati do  22 sata upotrebe odnosno skoro do mjesec dana u standby načinu rada.

Još dodajmo da bi cijena trebala biti i više nego popularna – oko 50 €, tako da nema sumnje da će mnogi nabaviti ovaj telefon za pomoćni uređaj kada su primjerice na putu.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here