Nokia 3310 3G plava, crna, žuta i crvena

Reinkarnirana Nokia 3310 je kod nas u prodaji od svibnja ove godine. Jedna od mana ovog mobitela je što radi na starijim 2G mrežama, a kako diljem svijeta sve više mobilnih operatera gase 2G mreže telefon je na takvim lokacijama praktički neupotrebljiv.

Srećom, HMD Global je predstavio novu verziju Nokia 3310 3G koja će raditi na 3G mrežama. Novina je i novo sučelje koje ima mogućnost promjene teme, kao i opciju premještanja ikona.

Osim već poznatih jarkih boja žutoj i crvenoj novi model će se prodavati u još svijetlo plavoj i crnoj boji. I sama tipkovnica je bolje ergonomski oblikovana s većim razmakom između tipki što bi trebalo olakšati pisanje poruka na telefonu. Dakle, mogli bi reći da se radi o redizajnu već redizajniranog mobitela. 🙂

Tehničke specifikacije uključuju 2MP kameru s LED osvjetljenjem, 2.4” zakrivljeni ekran, Bluetooth 2.1 konekciju, 64 MB prostora za pohranu i podršku za microSD kartice. Tu su još i 3.5 mm audio utor za slušalice, FM Radio uz dodatak MP3 playera.

Najveći adut je baterija koja u stand-by režimu  može izgurati do 27 dana, što je odlična značajka za sve one koji žele koristiti je kao sekundarni telefon. I naravno, popularna Zmija je i dalje tu.

Nova Nokia 3310 3G će kreće u prodaju od sredine listopada po cijeni od 69 € (oko 520 Kn), što je nešto veća cijena nego kod 2G verzije koja košta oko 450 Kn.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here