OneNote 2013

Microsoft je najavio kako će OneNote aplikacija za vođenje bilješki od sada na svim platformama biti potpuno besplatna.

Prije malo manje od godinu dana Microsoft je odlučio ponuditi besplatnu verziju OneNotea svima koji koriste Windowse 7 i 8/8.1, no ta verzija je bila „zakinuta“ za neke naprednije opcije kao što su  integracija s SharePointom i Outlookom, snimanje video i audio bilješki i mogućnost zaštite datoteka putem lozinke.

Od danas se potpuno besplatno može preuzeti puna desktop verzija, koja uključuje i ove naprednije značajke, za Windowse 7 i 8/8.1, a sada će se bilješke moći i sinkronizirati putem OneDrive cloud servisa i s ostalim uređajima.

Osim na desktopu, korisnici OneNote mogu koristiti i na raznim uređajima s dodirnim zaslonom na Android, iOS i naravno Windows Phone platformama, a postoji i posebna aplikacija za modern UI u Windowsima 8.1.

Office Touch će biti instaliran na svim verzijama Windowsa 10 za tablete i pametne telefone, dok će se na ostalim uređajima moći preuzeti iz Windows storea.

OneNote je aplikacija za vođenje bilješki, slična Evernoteu, a sadrži razne alate i opcije za slaganje tekstualnih, slikovnih i audio vizualnih materijala u jednu datoteku koju može uređivati i više korisnika. Sve bilješke se mogu pohraniti unutar virtualnih bilježnica što omogućava lakše snalaženje među njima.

Ukoliko želite isprobati ovu aplikaciju, posjetite ovu poveznicu i preuzmite odgovarajuću verziju za vaš uređaj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here