Lifestage sučelje iOS

Ekipa iz Facebooka je bez prevelikih najava pokrenula novu društvenu mrežu, odnosno mobilnu aplikaciju Lifestage.

Lifestage je namijenjen prvenstveno tinejdžerima, točnije onima mlađima od 21 godine. Iako bilo tko može instalirati aplikaciju, svi oni koji imaju više od 21 godine će moći vidjeti samo svoj profil. Za korištenje Lifestagea nije potrebno imati Facebook račun, već se prijavljujte putem Lifestage računa.

S obzirom da mladi sve manje koriste Facebook jer im je dosadan, bar su to pokazala neka nezavisna istraživanja, Mark Zuckerberg je morao promijeniti pristup i takvim osobama ponuditi nešto novo. Moglo bi se reći da je kao uzor Lifestageu prvenstveno Snapchat koji je trenutno vrlo popularan među tinejdžerima.

Prilikom pokretanja potrebno je odgovoriti na nekoliko životopisnih pitanja na koje odgovarate putem videa. U feedu aplikacije možete vidjeti tko je nedavno od vaših prijatelja ažuiraro profil s nekom novinom, no korisnici ne mogu direktno kontaktirati jedni druge, nego putem “Reach Me” opcije može se pristupiti njihovom Snapchat ili Instagram profilu ili ostalim kontakt informacijama.

Lifestage je dostupan za iOS uređaje i može se preuzeti putem AppStorea.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here