LG X Power 2 u raznim bojama

Na MWC 2017 u Barceloni i LG Electronics će biti vrlo aktivan. Osim nove perjanice LG G6, tvrtka će na tom sajmu predstaviti i još neke novitete u svojoj mobilnoj diviziji.

Jedan od njih je i LG X power 2  kojeg krasi baterija velikog kapaciteta od 4500 mAh što je danas rijetkost na pametnim telefonima. Već je poznato da LG-eva serija  X ne obuhvaća uređaje vrhunskih specifikacija, pa ni LG X power2 nije iznimka.

Telefon ima relativno veliku dijagonalu zaslona od 5.5 inča u skromnijoj HD rezoluciji. Hardver uključuje 1,5 GHz osmojezgreni procesor, 2 GB ili 1,5 GB RAM-a (ovisno o verziji), podršku za SD kartice i internu memoriju kapaciteta 16 GB.

Za fotografiranje većini korisnika trebala bi biti dovoljna 13MP  stražnja kamera, a tu je i širokokutna 5 MP kamera s flash osvjetljenjem na prednjici telefona, pa vam za snimanje selfija neće trebati štap. Dobra stvar je što uređaj dolazi s novim Android Nougat operativnim sustavom.

Od ostalih značajki treba izdvojiti Comfort View – način rada koji smanjuje količinu plavog svijetla na zaslonu znan kao i blue light filter i Zero Shutter Lag – koji eliminira vremenski odmak prilikom fotografiranja, kao i Quick Share značajku za brzo dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama s samo jednim dodirom.

Već početkom idućeg mjeseca LG X power 2 bi se trebao početi prodavati u Latinskoj Americi, a nedugo nakon toga i na ostalim svjetskim tržištima uključujući i Europu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here