LG G6 pozivnica Barcelona

Za malo više od mjesec dana, točnije 26. veljače službeno predstavljanje trebao bi doživjeti nova LG perjanica LG G6.

Tvrtka je danas odaslala pozivnicu medijima s sloganom „See More, Play More.“ Službeno predstavljanje će se održati u Barceloni i to samo dan uoči Mobile World Congress 2017 sajma.

Zasada je poznato da je LG G6 prvi telefon s 18:9 zaslonom rezolucije QHD 2880×1440 px (564PPI). Dijagonala zaslona bi trebala biti 5.7 inča, a potvrđeno je da će telefon biti otporan na vodu i prašinu.

Modularni dizajn LG G5 je povijest, a G6 bi se trebao bazirati na uporabljivost i estetiku. Očekuje se da bi unutra uređaja se trebao nalaziti novi Snapdragon 835 čip, a neki mediji nagađaju da bi mogao imati i sekundarni zaslon po uzoru na V10 i V20.

Osim ovog, telefon bi trebao imati i novu „heat pipe“ tehnologiju koja bi trebala odvlačiti toplinu s procesora, nešto što je do sada korišteno kod prijenosnika.

Osim ovog pametnog telefona, LG će na istom događaju predstaviti i dva nova pametna sata bazirana na Android Wear operativnom sustavu pod nazivom Watch Sport i Watch Style.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here