LG X Power pametni telefon

Južnokorejski LG Electronics je predstavio čak četiri nova pametna telefona iz X serije pod nazivima X Power, X Mach, X Style i X Max.

Za razliku od premium G serije i perjanice LG G5, X serija obuhvaća modele srednje klase koji su cjenovno prihvatljiviji i samim time zanimljiviji većem broju kupaca. Još u veljači su predstavljeni prvi modeli u ovoj seriji X Cam i X screen, tako da sada u seriji imamo ukupno šest modela.

LG X Power

X Power je model namijenjen onima koji žele što manje držati pametni telefon na punjaču, jer dolazi s 4100 mAh baterijom koja podržava tehnologiju brzog punjenja.

Osim masivne baterije, LG X Power dolazi s 5.3 inčnim zaslonom skromne 720p rezolucije, MediaTek MT6735 chipsetom, 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije i podrškom za proširenje memorije putem SD kartica i 13 MP / 8 MP kamerama.

LG X X Mach

X Mach ima vrlo solidan 5.5 inčni zaslon u Quad HD rezoluciji, octa-core procesor, 3 GB radne i 64 GB ROM memorije, no baterija je znatno slabija nego kod gore navedenog modela i ima kapacitet od 3000 mAh. Tu je i 12.3 MP kamera odostraga i 8 MP s prednje strane uređaja.

LG X Style

LG X Style je model s 5.3“ 720p zaslonom i dolazi s starijim Snapdragon 410 čipom na 1.2 Ghz kojeg imamo i na Samsung Galaxy J3 PROLG Class i prošlogodišnjem LG Spirtu. Vlasnici će imati na raspolaganju 1.5 GB radne memorije kao i 8 MP kameru na stražnjem dijelu, odnosno 5 MP na prednjem dijelu uređaja. Baterija je značajno slabija nego kod X Mach i X Power modela i ima kapacitet od 2100mAh.

LG o modelu X Mach nije naveo nikakve informacije ni tehničke specfikacije, osim da ima veliki zaslon idealan za uživanje u multimedijalnim sadržajima.

Trenutno nema informacija u kojim će se državama novi telefoni iz LG-eve X serije prodavati, kao ni po kojoj cijeni, no to bi trebali uskoro saznati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here