LG Stylus 2 verzije

LG-ev štand na skorašnjem Mobile World Congressu će biti sigurno jedan od zanimljivijih štandova.  LG će ove godine predstaviti čitav niz novih uređaja, novi flagship LG G5, novu X seriju u kojoj su modeli  X Cam i X Screen, kao i još jedan model iz K serije LG K8.

Osim ovih modela u Barceloni će biti predstavljen i LG Stylus 2, nasljednika modela G4 Stylus. Po nazivu se odmah može zaključiti da se radi o uređaju koji podržava upravljanje olovkama s gumenim vrhom.

U odnosu na prethodnika LG Stylus 2 je tanji (7,4 mm) i znatno lakši (145 g) i dolazi s velikim 5.7 inčnim zaslonom 720p rezolucije. LG je razvio nekoliko posebnih funkcija za ovaj uređaj među kojima su Pen Pop koji prebacuje na skočni izbornik kad se olovka makne i sadrži prečace za Pop Memo i Pop Scan.

Od ostalih značajki treba izdvojiti četverojezgreni procesor na 1,2 GHz, 16 GB ROM i 1.5 GB RAM memorije, 13 MP / 8 MP kamere, izmjenjivu bateriju kapaciteta 3.000 mAh, podršku za LTE mreže, microSD utor, kao i novi Android 6.0 Marshmallow sustav. Dodajmo da će kupci moći odabrati između tri varijante boje: bijele, smeđe i crne (titan).

LG Stylus 2 Titan boja

U nastavku pročitajte službenu objavu za medije:

Novi LG Stylus 2 na sajmu MWC 2016

Unaprijeđeni Stylus Pen za jednostavno pisanje bilješki i crtanje

Zagreb, 16. veljače 2016. – LG Electronics (LG) će na sajmu MWC 2016 u Barceloni predstaviti pametni telefon LG Stylus 2, unaprijeđenog nasljednika uređaja G4 Stylus. Ovaj pristupačni 5,7-inčni telefon ima brojne premium značajke dostupne na LG-evim flagship modelima, ali i vrh s nano premazom za veću preciznost u usporedbi s ranijim olovkama s gumenim vrhom.
Uređaj dolazi s nizom vlastitih funkcija razvijenih posebno za LG Stylus 2 kako bi se unaprijedilo korisničko iskustvo, a među njima je Pen Pop koji prebacuje na skočni izbornik kad se olovka makne te nudi prečace za Pop Memo i Pop Scanner. Novi je i Pen Keeper koji sprečava gubljenje olovke prikazom pop-up poruke kad je telefon u pokretu, a olovka nije u utoru.
Debljine svega 7,4 mm i težine tek 145 g, LG Stylus 2 je znatno tanji i lakši od svog prethodnika. Uređaj karakterizira jedinstveni dizajn uz Protruded Flat Display sprijeda, uzorak Spin Hairline straga i metalik okvir na svim rubovima. LG Stylus 2 ima izmjenjivu bateriju kapaciteta 3.000 mAh i utor za SD karticu pa korisnici mogu uživati u mnoštvu multimedijskog sadržaja na prostranom 5,7-inčnom zaslonu.
„LG Stylus 2 donosi veliki zaslon i premium funkcije pisanja bilješki karakteristične za premium telefone po cijeni uređaja srednje klase“, rekao je Juno Cho, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Ovaj je uređaj još jedan primjer naše predanosti masovnom tržištu gdje je puno prostora za rast i kreativnost.“

LG Stylus 2, ključne specifikacije:*

– Zaslon: 5,7-inčni HD In-Cell Touch (1280 x 720)
-Čipset: 1,2 GHz četverojezgreni
– Kamera: stražnja 13 MP / prednja 8 MP
– Memorija: 1,5 GB LPDDR3 RAM / 16 GB ROM / MicroSD
– Baterija: 3.000 mAh (izmjenjiva)
– Operacijski sustav: Android 6.0 Marshmallow
– Dimenzije: 155 x 79,6 x 7,4 mm
– Težina: 145 g
– Mreže: LTE / HSPA+ / GSM
– Povezivost: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
– Boje: Titan / Bijela / Smeđa
* specifikacije/značajke mogu varirati ovisno o tržištu

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here