LG G5 pozivnica 21. veljače 2016

LG G5 će biti predstavljen 21. veljače, dakle isti dan za kada je Samsung već najavio event na kojem će biti predstavljeni Galaxy S7 i S7 Edge.

Proteklih godina LG je odgađao predstavljanje svojih flagship pametnih telefona istovremeno s Samsungom u vrijeme Mobile World Congressa, no ove godine to neće biti slučaj. Iz LG-ja očito smatraju da bi možda glavna zvijezda navedenog sajma upravo mogao biti LG G5 s obzirom da, prema najavama, donosi nekoliko zanimljivh novina poput „slide out“ baterije, dodatnog zaslona za obavijesti, kamere s dvije leće i “Magic Slot” utora za spajanje dodatne opreme na telefon.

Prema većini dostupnih informacija Galaxy S7 linija ne bi previše trebala razlikovati od prošlogodišnje, pa nije čudno da LG smatra G5 mogao zasjeniti Galaxy S7.

Sjetimo se prošle godine isti dan su predstavljeni HTC One M9 i Galaxy S6, što se pokazala kao velika greška HTC-a s obzirom da je punu pažnju u većini medija dobio Samsungov pametni telefon, a LG G4 je predstavljen tek dva mjeseca kasnije.

Službeno predstavljanje je na službenom LG-jevom Twitter profilu objavljeno je nekoliko prigodnih fotografija iz New Yorka s brojem 5 u fokusu, dok je na Facebook profilu objavljena pozivnica na kojoj piše da će se G5 biti predstavljen 21.2. u 14 h, u Barceloni. Dakle, moguće je da će se event održati u nekoliko svjetskih metropola istovremeno, kao što je bio slučaj u prošlosti.

https://twitter.com/LGUSAMobile/status/694988837563584516

Time for some play! With new friend comes new fun.Excitement begins at Barcelona on February 21st.#LG #LGG5 #G5

Posted by LG Mobile on 3. veljača 2016

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here