LG G5 slide out baterija

Zanimljiva vijest na stiže iz Južne Koreje, vezana za novi LG-jev flagship LG G5 čije se službeno predstavljanje očekuje uskoro.

Prema renderima koja je objavila ekipa korejskog CNET-a, LG G5 bi trebao imati „slide out“ bateriju, koja bi se jednostavno mogla izbaciti iz telefona bez potrebe za otvaranjem stražnjeg poklopca. Ova značajka bi mogla biti zanimljiva svima koji vole imati i rezervnu bateriju uz svog ljubimca, jer će omogućavati jednostavno mijenjanje baterije.

Već ranije je obljavljeno kako će LG G5 imati dva zaslona, veliki glavni zaslon i pomoćni zaslon za obavijesti po uzoru na LG V10, a novina bi trebala biti što se tvrtka napokon odlučila za metalno kućište, pa će nakon plastike koja se koristila na LG G2 i G3, kože koja se koristila na LG G4, ovaj put LG odlučio opet za nešto novo.

Ostale značajke bi trebale uključivati i kameru s dvije leće, novi Snapdragon 820 chipset s poboljšanim prepoznavanjem otiska prsta, najvjerojatnije 3 GB radne memorije i magic slot utor za dodavanje novog hardvera poput 360 stupanjskih kamera, tipkovica i sl.

Službeno predstavljanje 21. veljače?

Kada će LG G5 biti službeno predstavljen nije poznato, no tvrtka je poslala pozivnice za event koji bi se trebao održati 21. veljače u Barceloni, pa je velika vjerojatnost da se radi upravo o LG G5 eventu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here