Iza naziva Kaspersky PURE 3.0 Total Security se krije najnovija verzija najjačeg antivirusnog programa ovog popularnog izdavača.

U odnosu na prijašnje verzije i ostale antivirus programe ove tvrtke, sučelje Kaspersky PURE 3.0 Total Security je ostalo uglavnom isto, no poboljšani su neki alati kao npr. backup datoteka, upravitelj lozinki, roditeljska kontrola, udaljeni pristup kao i neki drugi alati.

Safe Money

Kaspersky PURE 3.0 - Safe Money

Safe Money alat, predstavljen još u ostalim verzijama, je također unaprijeđen. Ovaj alat je namijenjen svima koji koriste  online bankarstvo i Internet trgovine, a služi za zaštitu osobnih podataka i broja kartica koje se koriste prilikom transakcija.

Safe Money koristi virtualnu tipkovnicu za upisivanje osobnih podataka, brojeva računa i PINova kako i na taj način štiti od moguće krađe osobnih podataka.

Backup

Kaspersky je uveo i određena poboljšanja u svoj alat za backup podataka, putem kojeg je sada moguće datoteke pohraniti i na Dropbox cloud servis, osim na samo računalo. U slučaju rušenja operativnog sustava, moguće je vratiti datoteke s  Dropbox websitea.

Online Password Manager

Password manager

U postojeći alat za pohranu  Internet lozinkiOnline Password Manager, sada je dodana opcija sinkronizacije, sa svim uređajima koji koriste ovu zaštitu.

Osim navedenog Kaspesky je napravio i manje modifikacije u zadnjoj PURE 3.0 verziji, koje uključuju zaštitu protiv krađe identiteta i bolji filtriranje  sadržaja u alatu za roditeljsku kontrolu.

Nažalost, Kaspersky zasada nema besplatnih programa u svojoj ponudi (kao npr. Avast Free i Avira Free), osim besplatnog virus skenera, koji nema mogućnost uklanjanja detektiranih prijetnji. Svi ostali programi su komercijalni uz mogućnost isprobavanja proizvoda na rok od 30 dana. Cijena licence za Kaspersky PURE Total Security je 100 US $ godišnje, a može se instalirati na 3 računala.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here