Instagram logotip na rozoj pozadini

Instagram je posljednjih nekoliko godina uveo nekoliko promjena poput priča, korištenja više korisničkih računa na istom uređaju ili poslovnih profila.

No, jedna od promjena koja se nije svidjela korisnicima je sortiranje redoslijeda po njihovom algoritmu umjesto kronološki. Sada se na vrhu kada pokrenete aplikaciju prikazuju fotografije i videa korisnika kojima najčešće „lajkate“ objave kao i one koje su najviše „lajkane“ od drugih korisnika.

Uskoro bi Instagram trebao uvesti „Nove objave“ opciju putem koje bi pristupili najnovijim objavama i na taj način dati više kontrole korisnicima da sami odaberu koje objave žele prvo vidjeti.

Na Instagram blogu je objašnjeno da će ovisno o povratnim informacijama prioritizirati vaš feed i kako bi se nove objave trebale pojaviti na njegovom vrhu.

Također je najavljeno kako u slijedećih nekoliko mjeseci će dati više informacija o poboljšanjima unutar Instagram feeda.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here