Instagram mobilna aplikacija

Instagram je potvrdio kako testira mogućnost korištenja više korisničkih računa na istom uređaju, navodi Techcrunch.

Nekim korisnicima Instagrama na iOS-u se već pojavila ova opcija koja omogućava da se logirate na više računa istovremeno, pa se očekuje da bi i službena verzija aplikacije uskoro mogla dobiti ovu opciju. Inače, ova opcija se pojavila još prošle godine kod rijetkih Android korisnika aplikacije, no do sada nije službeno uvedena.

Iako se mnogima mogućnost korištenja više Instagram računa čini nepotrebnom, nekima bi ova značajka mogla poprilično olakšati korištenje. Radi se o PR agencijama, tvrtkama i ostalim osobama koji koriste više računa na Instagramu.

instagram više računa

Iako je i sada moguće koristiti više računa na Instagramu, problem je što se ne mogu koristiti u isto vrijeme, dakle prvo se korisnik mora odlogirati s jednog računa da bi se prebacio na drugi i svaki put unositi korisničko ime i lozniku.

Ova opcija je trenutno u testnoj fazi i nadamo se da će uskoro biti dostupna svima.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here