Huawei Ascend G700 izgled telefona

U Huaweijevoj G seriji mobilnih telefona do sada je izašlo nekoliko modela (Ascend G300,  Ascend G330), a radi se o telefonima odličnih performansi po vrlo povoljnim cijenama.
Ascend G700 je još jedan od predstavnika te serije i predstavljen je ovog tjedna na IFA 2013 konferenciji u Berlinu.

Huawei Ascend G700 – Specifikacije

Ovaj pametni telefon ima zaslon dijagonale od 5 inča, a radi se o HD IPS LCD tehnologiji.  IPS zasloni u pravilu omogućavaju kvalitetan prikaz slike iz bilo kojeg kuta. S hardwareske strane, Huawei Ascend G700 u sebi ima MediaTek MT6589 1.2 GHz procesor s četiri jezgre, koji je postao uobičajen kod uređaja u ovom segmentu.

Svakako je iznenađenje 2 GB radne memorije, s obzirom da se radi o pametnom telefonu cijene od oko 1800 kn. Količina prostora za pohranu podatka je osrednjih 8 GB, ali podržane su i microSD kartice, pa kapacitet tog prostora može narasti za dodatnih 32 GB.

Primarna kamera ima 8MP senzor s LED flashom i može snimati Full HD 1080p video zapise (30 fps). Za video pozive svakako će dobro doći i 1.3 MP prednja kamera. Baterija od  2150 mAh bi trebala poslužiti za jedan dan umjerenog korištenja, a što se tiče povezivosti uređaj je opremljen s Wifi konekcijom, GPRS, EDGE, 3G, Bluetooth 4.0, Micro USB i AGPS, kao i 3.5“ audio utorom.

S softwareske strane, Huawei Ascend G700 dolazi s Android Android 4.2 Jelly bean OS-om koji je obogaćen s Huawei Emotion sučeljem.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here