HTC One X9 crni i srebrni

I tajvanski HTC je upravo obogatio svoju One seriju modela s  HTC One X9 koji kreće uskoro u prodaju u Kini po cijeni od oko 340 €. Za pretpostaviti je da je ovo posljednji uređaj ovog proizvođača u 2015. godini.

Na papiru One X9 ima solidne specifikacije kakve bi i trebali očekivati od malo boljeg telefona iz srednje klase Androida. 5.5“ IPS ekran ima rezoluciju 1080p, a unutra se nalazi MediaTek X10 chipset o octa-core procesorom kojeg smo upoznali na Xperia M5.

Od memorije budući vlasnici HTC One X9 će imati na raspolaganju 3 GB radne memorije, 32 GB interne memorije i microSD utor za kartice kapaciteta do 2 TB.

Kao i danas predstavljen Galaxy A9 i HTC-ov model je opremljen 13 MP kamerom s OIS-om, koja ima malo veći otvor blende u odnosu na Galaxyja – ƒ/2.0. Valja napomenuti da kamera može spremati fotografije u RAW formatu. S prednje strane tu je UltraPixel kamera.

HTC One X9 sučelje i dimenzije

Ispod ekrana se nalaze BoomSound zvučnici koje imamo na već čitavom nizu boljih pametnih telefona ovog proizvođača – HTC One M9, HTC Desire 816G i HTC One Max

HTC nije potvrdio s kojom verzijom Androida dolazi ovaj telefon, kao ni raspoloživost u ostalim državama. Ovome dodajmo da HTC One X9 dolazi s unibody metalnim kućištu.

IzvorHTC
Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here