HTC Desire 510 stražnja i prednja strana smartphonea

HTC je tjedan dana prije početka IFA sajma već objavio specifikacije prvog Android pametnog telefona s 64-bitnim chipsetom. Radi se o modelu HTC Desire 510 koji će imati Qualcomm Snapdragon 410 chipset.

HTC Desire 510 – Specifikacije

Iako bi se očekivalo da prvi Android smartphone s 64-bitnim chipsetom bude high-end uređaj, to ipak nije tako. HTC Desire 510 ima gore navedeni chipset s četverojezgrenim procesorom na 1.2GHz i Adreno 306 grafičkim čipom. Ostatak hardwarea nije ništa posebno, 4.7-inčni IPS LCD zaslon rezolucije 854 x 480 px, 1GB RAM-a, 8 GB prostora za pohranu podataka, koji će se moći proširiti putem SD kartica kapaciteta do 128 GB. Tu su i dvije kamere, stražnja od 5 MP i prednja VGA kamera za video pozive.Ovaj chipset omogućava i LTE konekciju, a Desire 510 će dolaziti s Android 4.4 KitKat-om.

Trenutno nema informacija o cijeni uređaja, no pretpostavlja se da ona neće biti visoka, a iz HTC-a se nadaju da će kupci odabrati ovaj model upravo zbog 64-bitnog procesora. Potvrđeno je da će se mobitel prodavati u Europi i Aziji, kao i u SAD-u.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here