HTC 10 mini specifikacije

Do predstavljanja novog HTC-ovog flagshipa HTC 10  je ostalo nekoliko dana, a već kruže glasine kako ću u rujnu izaći i manja verzija HTC 10 Mini s još moćnijim Snapdragon 823 chipsetom.

Za razliku od Snapdragona 820 koji ima takt od 2.15 GHz navedeni chipset ima radni takt na 2.8 GHz. Također, nije poznato da li će sve jezgre raditi na ovom taktu.

Vratimo se samom smartfonu. HTC 10 Mini bi trebao imati 4.7 inčni zaslon najvjerojatnije u Full HD rezoluciji i 4 GB RAM-a. Još nije poznato hoće li setup kamera biti isti kao i na većem modelu, kao ni kapacitet baterije.

Očito je da HTC s ovim modelom cilja na one koje preferiraju uređaje s dijagonalom manjom od 5 inča, i bio bi konkurencija telefonima kao što su nedavno predstavljeni Apple iPhone SE i Sony Xperia Z5 Compact.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here