HTC One 10 renderi pametnog telefona

Nekoliko tjedana prije predstavljanja HTC 10 smartfona svakog dana cure nove informacije o karakteristikama i render fotografije. Prijašnje glasine su najavljivale da će telefon imati AMOLED ekran, iako tvrtka za većinu svojih uređaja koristi LCD tehnologiju. Jedini model s AMOLED tehnologijom je HTC One A9.

Popularni leaker Evan Blass je na Twitteru objavio kako HTC 10 (kako će se nazivati ovogodišnji flagship) ipak dolazi s Super LCD 5 zaslonom. S obzirom da se ova tehnologija stalno razvija nema sumnje da će Super LCD displej biti više nego dostojna zamjena.

Evan je također otkrio kako HTC 10 dolazi s baterijom kapaciteta 3000 mAh, koja će podržavati tehnologiju brzog punjenja što će omogućiti da se mobitel potpuno napuni u roku od 2 sata.

Pretpostavlja se da bi tehničke specifikacije trebale biti slijedeće:

  • Super LCD zaslon u QHD rezoluciji – 2560 x 1440 px
  • Qualcomm Snapdragon 820 chipset
  • Adreno 530 grafika
  • 4GB RAM-a

Zasada nije poznato hoće li 10-ka imati podršku za microSD kartice, no poznato je da će senzor otiska prsta biti smješten na home tipki. Službeno predstavljanje, iako nije potvrđeno, će se održati 19. travanja za kada je HTC najavio nekakav event. Očekuje se da bi One 10 trebao biti jedan od glavnih konkurenata Galaxy S7, LG G5 i Sony Xperia Z5.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here