Gigabyte XM300 miš

Osim grafičkih kartica i matičnih ploča, tvrtka Gigabyte proizvodi i računalnu periferiju. Najnoviji njihov proizvod je XM300 gamerski miš koji je dio Xtreme Gaming serije u kojoj se nalaze uglavnom grafičke kartice namijenjene upravo gamerima.

XM300 je ergonomski dizajniran miš bez pretjeranih dodataka, no dolazi s nekoliko dodatnih tipki koje smo navikli viđati na gamerskim miševima kao što su Logitech G600, Mionix Avior 8200 ili Razer Mamba. Za vrhunsku preciznost zadužen je podesivi 6400 DPI senzor.

Za podešavanje preciznosti tu su i dvije tipke pomoću kojih se može mijenjati osjetljivost u intervalima od 50 DPI.  Na vrhu miša nalazi se logotip tvrtke u obliku slova “G” s pozadinskim osvjetljenjem, a osvjetljeni su i dijelovi ruba. Putem softvera moguće je odabrati između 16.8 milijuna boja pozadinskog osvjetljenja.

Za spajanje s računalom  XM300 dolazi s  180 cm kabelom s pozlaćenim USB konektorom. Ostale karakteristike uključuju teflonske jastučiće na dnu miša i Xtreme Macro Engine za podešavanje makro naredbi.

Gigabyte XM300 ima dimenzije od 130.0 x 60.0 x 43.0 mm, (težinu bez kabela) 101 g, a dolazi s dva zamjenska teflonska jastučića koje možete jednostavno zamijeniti kada se potroše originalni. XM300 radi na Windowsima 7, 8/8.1 i 10, a u ovom trenutku nije poznata njegova cijena.

Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here