Razer Mamba Miš

Razer je ovog tjedna na E3 sajmu u Los Angelesu predstavio treću generaciju Mamba gamerskih miševa. Novi Mambe imaju najprecizniji senzori i novu  Adjustable Click Force tehnologiju.

Ove godine su predstavljeni dva modela – bežična verzija i žična verzija pod nazivom Mamba Tournament Edition. I jedan i drugi miš imaju 16000 DPI 5G senzor koji može detektirati pomak od svega 0.1 mm.

Mamba miševi su opremljeni s 9 programibilnih tipki, oni koji žele mogu podesiti vlastito osvjetljenje i odabrati neku od 16.8 milijuna nijansi boja. Putem Razer Synapse tehnologije moguće je ovo osvjetljenje sinkronizirati s drugim Razerovim uređajima poput tipkovnica i slušalica iz Chroma serije.

Obična verzija može se koristiti i bežično ali i žično i ima vrijeme odaziva od 1ms, a vrijeme trajanja baterije je do 20 sati neprekidnog korištenja. Za punjenje s mišem se isporučuje i magnetski dok.

Putem Adjustable Click Force korisnici mogu podesiti osjetljivost lijeve i desne tipke miša, za bolju preciznost zavisno o žanru igre.

Dimenzije oba modela su 28 mm x 70 mm x  42.5 mm, dok je težina bežične Mambe 125 g, a Tournament Edition verzije 133 g.

Nova generacija Mamba miševa bi trebala biti dostupna u trećem kvartalu ove godine na tržištima diljem svijeta. U ovom trenutku nema informacija o cijenama, no za očekivati je da bi mogla biti oko 1000 kn, koliko je u ovom trenutku potrebno izdvojiti za prethodnu generaciju Razer Mambe.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here