Logitech G600 je jedan od najpreciznijih miševa  dostupnih na tržištu. Ukoliko vam je potreban miš koji ima više programabilnih tipki nego što imate prstiju na ruci, onda je on pravi izbor za vas.

G600 ima čak 20 programabilnih tipki namijenjenih prvenstveno igračima MMO igara.

Dizajn i tipke

Asimetrično kućište miša je napravljeno od crne plastike, dok je desna strana gumirana da bi miš bolje prianjao u ruci. Lijeva strana je malo veća od desne i na njoj se nalazi 12 tipki s pozadinskim osvjetljenjem.  Nažalost  te tipke su presitne te se često događa da se pritisne kriva tipka.

Na vrhu se nalazi scroll kotačić ispod kojeg su još dvije tipke koje se također mogu podesiti. Tri glave tipke su skrivene ispod vrha kućišta.

g600_2

 

Software

Logitech G600 dolazi s odlično pripremljenim softwareom koji prepoznaje oko 250 najpopularnijih igara. Za svaku pojedinačnu igru moguće je napraviti zasebni profil i zasebno podesiti svaku od tipki.

g600_3

Naravno, te se tipke mogu programirati za pristup najkorištenijim opcijama u samom operativnom sustavu (copy, paste, cut, pojačavanje i smanjivanje zvuka, zatvaranje prozora…)

Zaključak

Za 500 njak kuna teško da se može nabaviti bolji gamerski miš od  Logitech G600, no već  za 100 njak kuna više se može kupiti Razer Naga miš koji je ipak za klasu bolji, pogotovo u FPS igrama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here