Messenger poruka o ukidanju slanja poruka putem web preglednika

Facbook je prije dvije godine ukinuo mogućnost slanja i primanja poruka putem svoje aplikacije i sve „preusmjerio“ na svoj Messenger.

I dan danas se brojni korisnici s razlog žale na ovu odluku jer sada moraju imati dvije aplikacije instalirane u svom mobitelu jednu za pristup sadržajima na društvenoj mreži, a drugu za privatnu komunikaciju s svojim prijateljima.

Oni koji nisu željeli instalirati Facebook Messenger na svoje mobilne uređaje i dalje su mogli slati i primati poruke putem web preglednika, no izgleda kako će tome uskoro doći kraj.

Sada kada putem web preglednika na mobitelu otvorite Facebook poruke dočekati će vas obavijest da ćete ubrzo svoje poruke moći vidjeti samo u Messengeru.

Nema sumnje da će i zbog ove odluke prosvjedovati brojni korisnici koji su na ovaj način komunicirali s ekipom na Faceu, no čisto sumnjamo da će Facebook promijeniti svoju odluku.

Dakle, jedino je rješenje instaliranje Facebook Messenger koji je možete preuzeti za Android, iOS i Windows Mobile platforme, a možete ga koristiti čak i ako nemate profil na ovoj društvenoj mreži.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here