novo sučelje Facebook Messenger

Nova i redizajnirana mobilna aplikacija Facebook Messenger je od danas dostupna svim korisnicima koji posjeduju Android ili iOS uređaje.

Iako je nova verzija izašla još krajem prošlog mjeseca, ona je bila dostupna manjem broju korisnika i to u svrhu testiranja aplikacije.

Što je novo?

Novi dizajn je čišći s svjetlijim bojama, a unaprijeđena je interakcija unutar same aplikacije, te je odaziv mnogo brži u odnosu na prethodnu verziju. Osim vizualnih promjena, velike promjene su se dogodile i „ispod haube“ pa tako je sada moguće slati i primati poruke putem Facebook Messengera čak ako i niste korisnik ove društvene mreže, već ju je moguće povezati putem telefonskog broja.

Kontakt lista podijeljena tako da se sada jasno može vidjeti koji prijatelj koristi Messenger ili tko je on-line na Faceu putem weba ili mobilnog telefona.

Android  | iOS 

10 Komentara

  1. kako obrisati podjeljeni sadrzaj s messengera u razgovoru s odredjenom osobom recimo fotografije koje sam slala toj osobi sam obrisala ali sam se iznenadila kada sam vidjela da ta fotografija jos uvijek postoji i nalazi se u messengeru u podjeljenom sadrzaju kako je obrisati ja nisam pronasla nacin

  2. Da li neko zna da mi objasni kako da obrisem slike koje su deljene preko Messengera? Neke sam uspela da obrisem kada sam obrisala celu prepisku, ali neke nikako ne mogu.

  3. Pozdrav iz sarajeva. Korisnik sam iphone 5 i potpuno sam slijepo lice i koristim voice over. Dok se nije pojavila nova verzija facebook messengera moglo se brisati poruke sa dvoklikom i odabirom dali zelim da brisem poruke. Kako se pojavila nova verzija facebook messenger vise nisam u mogucnosti ili neznam kako da obrisem poruku. Jednostavno vise neradi kao na staroj verziji sa dvoklikom prsta i zadrzavanjem dok nekaze voice over dali zelim obrisati poruku. Dali vi znate kako na novoj verziji da brisem poruke?

    • Na verziji za Android poruka se briše na način da se dugo zadrži prst na željenoj poruci, pa onda se iz izbornika izabere opcija brisanja poruke, dok se na iPadu zadrži prst na željenoj poruci i onda se swipe gestom u lijevo pojavi opcija za brisanje poruke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here