Facebook Messenger video pozivi

Još prije nekoliko tjedana Facebook je predstavio video pozive u svojoj Messenger aplikaciji za Android i iOS. Međutim, ta značajka nije bila dostupna svim Facebook korisnicima već samo u nekim državama poput SAD-a, Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva.

Iz Facebooka su jučer objavili kako će Messenger video pozivi putem VoIP-a sada biti dostupni svim korisnicima ove društvene mreže, bilo gdje u svijetu da se nalazili. U novoj verziji Facebook Messengera se pojavila ikona u obliku kamere s kojom možete uputiti video pozive svojim prijateljima na Faceu.

Putem video poziva unaprijeđene su značajke Messengera i  omogućeno je preko 600 milijuna korisnika ove aplikacije da pričaju s svojim najdražima gdje god se u svijetu nalazili, objavio je David Marcus iz Facebooka na svom profilu.

Facebook Messenger i na Androidu i iPhoneu

Također je naglašeno da se radi o cross-platform usluzi i na Androidu i na iOS-u, pa nije bitno da li vaš sugovornik ima Android pametni telefon ili iPhone. Naravno, za video pozive putem Facebook Messengera potrebno je imati internet vezu.

Dakle, nakon Google Hangouta, Vibera i Skypea koji ovu opciju imaju već duže vrijeme, sada ćete moći uživati u ovom načinu komuniciranja i na Messengeru, a ovu značajku bi uskoro trebao dobiti WhatsApp.

Trenutno nema informacija kad će i hoće li uopće ova značajka postati dostupna na trećoj po popularnosti mobilnoj platformi – Windows Phoneu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here