Facebook Messenger kids naslovnica

U zadnjih nekoliko godina Facebook je sve manje popularan među mlađom populacijom za razliku od Instagrama i Snapchata. Kako bi buduće generacije pokušali pridobiti da koriste ovu društvenu mrežu, Facebook je napravio posebnu aplikaciju za djecu pod nazivom Messenger Kids.

Nakon što je krajem prošle godine Facebook Messenger Kids stigao na iOS, sada je ta aplikacija dostupna i Android korisnicima, odnosno djeci i njihovim roditeljima.

Potpunu kontrolu imaju roditelji

Ovo je posebna verzija Facebook Messengera namijenjena djeci mlađoj od 13 godina, a za razliku od osnovnog Messengera u ovoj roditelji imaju potpunu kontrolu nad aplikacijom odnosno komunikacijom.

Facebook kids za tablet

Putem ove aplikacije djeca mogu slati poruke, koristiti video pozive i grupne pozive putem tableta ili pametnog telefona. Naravno i  Facebook Messenger Kids ima razne naljepnice, okvire i animirane GIF-ove koje se mogu ubaciti u poruke.

S kime djeca mogu komunicirati o tome odlučuju roditelji, dok poruke ne mogu nestati niti se mogu izbrisati.

Sučelje aplikacije

Kako djeca mlađa od 13 godina po Facebookovim pravilima ne bi smjela imati svoj račun, za korištenje ove aplikacije potrebno je da roditelj autorizira korištenje aplikacije putem svog Facebook računa.

Facebook Messenger Kids za Android možete pronaći na Google Playu, a ovdje je verzija za iOS.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here