Advanced SystemCare Free 5  je još jedan u nizu programa koji služi održavanju sistema.  Program ima 2 načina održavanje „Quick Care“ i „Deep Care“. „Quick Care“  sadrži skup modula za optimizaciju registra, čišćenje od malwarea, pronalaženje i popravak neispravnih prečaca, brisanje nepotrebnih i privremenih datoteka.

Moguće je podesiti da se pokreće prilikom podizanja operativnog sustava, tako da svu optimizaciju radi automatski.

„Deep Care“ opcija uključuje sve navedeno, kao i  neke dodatne alate i skeniranja, a uključuje i defragmentiranje čvrstog diska. Ovaj način pregledavanja operativnog sustava traje 15 ak minuta.

Advanced SystemCare Free 5  sadrži i modul „Active Boost“ koji je uvijek pokrenut kao proces u pozadini samog operativnog sustava i upravlja sistemskim resursima.

Sučelje Advanced SystemCare je tamno plave boje i  vrlo je pregledno, s odlično riješenom navigacijom.

Još jedan veliki plus je što ovaj program radi točke vraćanja sustava. Jedna od zamjerki ovom programu je što neke module otvara u novom prozoru , za razliku od ostalih sličnih programa  (TuneUp Utilities 2012, Glary Utilities) pa je potrebno koristiti dugme za povratak na prethodni prozor.

Advanced SystemCare Free 5  je odličan program za održavanje sustava,  početnicima je  lak za korištenje no i entuzijasti će s ovim programom biti vrlo zadovoljni, a program je moguće preuzeti ovdje.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here